NewlyBornNursery

Fremgangsmåde ved bestilling af reborn

Jeg tager gerne mod bestilling af reborn dukke. 

Men jeg tilbyder ikke betaling over flere gange.

Ved bestilling betales et Dispositum på 1500 kr som der selvfølgelig modregnes i det endelige beløb. Når Dispositum er indbetalt til min konto sender jeg en kvittering på beløbet. Du skal være sikker når du laver en bestilling ved mig, for Dispositum bruges til indkøb af dukkekit og Dispositum gives IKKE retur.

Jeg bruger ca 10-14 dage EFTER jeg har modtaget materialerne om at lave en reborn.

Når jeg er færdig med dukken, sender jeg billederne til dig og når restbeløbet er betalt sender sender jeg dukken via forsikret fragt via Coolrunner.

Da reborn dukker er rent håndværk fra start til slut er det ikke muligt at lave "kopi" af en anden reborn. Og alle reborn kunstneres dukker ser forskellige ud, så kig i mine billeder her på hjemmesiden for at se hvordan mine dukker ser ud, så du kan danne dig et indtryk af om jeg vil kunne opfylde dine ønsker til din Reborn. Der kan nemt være forskel på forestillingen og udførelsen af den reborn dukke man gerne vil have. Så når du har set mine billeder har du fået et indtryk af hvordan JEG laver mine dukker.

Mine dukker ligger prismæssigt mellem 3200 kr og 3800 kr alt efter hvad indkøbsprisen er på det dukkekit du ønsker. Der er nogle af de mest populære sculpture der kun laver deres dukkekit i meget begrænset oplag. Og grundet deres popularitet og den forholdsvise lille oplag bliver prisen også meget højere end andre dukkekit. Det er grunden til til min prissætning. 

JEG LAVER IKKE KINA KOPI'ER!

Jeg bruger UDELUKKENDE kvalitets materialer til mine dukker og alle ved at kvalitet koster hvilket også ligger til grund for mine prise. Samtidigt bruger jeg mange, rigtig mange timer på at fremstille dukken. Jeg går ikke på kompromis med mit arbejde og de gange hvor jeg ikke har været utilfreds med mit arbejde har jeg valgt at give dem til demens afdeling på plejehjemmet, hvor jeg ved at de gør en forskel for mange af kvinderne der. 

Fyldet i mine dukker er Polly Pellet som er små plastic kugler som hverken er giftig eller skadeligt og så er der "bamsefyld" i. Det giver skadedyr. Ved godt hvad du tænker nu men ja, det findes!!.... Der er reborn kunstner der brugerbåde ris og eller sand, der er endda blevet fundet gamle tøjklæder og ligende i nogen af dukkerne! 

Du kan se på siden om reborn dukkerne  hvordan jeg laver mine reborn.

Men derudover så er det en rigtig dejlig hobby og/eller samlerobjekt og der er mange af dem i alle aldre. Min yngste kunde var en pige på 8 år😄